Entreekaarten voor De Méélse Maestro

Over twee weken is het zover, de eerste editie van De Méélse Maestro staat dan te gebeuren in d'n Binger in Meijel. Er wordt flink gerepeteerd met de Maestro en het beloofd een super leuke avond te worden.

Vanmorgen op de repetitie zijn er opnamens gemaakt voor P&M televisie. De flyers zijn rondgebracht naar alle bewoners van Meijel. De kaartverkoop is gestart. Er gebeurt dus heel veel in de aanloop naar het evenement.

Heeft u nog geen kaarten? Deze zijn te koop bij de voorverkoop adressen: Bakkerij Kessels, 't Oranje Hotel en bij Gemeenschapshuis d'n Binger. U kunt ook de kaarten online bestellen. Stuur dan via het contactformulier een bericht naar onze penningmeester Johan, en hij regelt het dan verder met u.

Tot zaterdag 3 november in d'n Binger!

 

Contact gegevens


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 06-29 51 19 04
E:

Volg ons


Volg ons op Facebook

Proclaimer


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.