Logo van De Méélse MaestroBeleef gezelligheid en véél plezier tijdens De Méélse Maestro!

Heeft u nog geen juist beeld van het evenement De Méélse Maestro? Dan willen we jullie graag informeren en alvast enkele tipjes van de sluier oplichten. De Méélse Maestro wordt georganiseerd naar het voorbeeld van het bekende TV programma de Maestro. In deze uitzendingen waren het vooral bekende Nederlanders die als dirigent de zgn. baton ter hand namen. Op 20 april a.s. in D'n Binger zijn het BMers (bekende Méélse) die de baton ter hand nemen.

 

Onze Méélse Maestro's zijn:

  • Ed Philipsen
  • Moniek Koopmans
  • Dirk Berben
  • Anne Schriks
  • Mark van Rooij

Zij gaan in drie categorieën strijden om de "Beste Méélse Maestro" te worden. Zij zijn bij ieder lied dirigent van Die Heimat Kapelle en zullen de kapel leiden en begeleiden. De muzikanten van de kapel zullen perfect de opdrachten van de dirigenten uitvoeren. Hierbij is de kans groot is dat er véél hilariteit ontstaat, maar dat is dan maar zo. De Maestro's zijn en blijven de baas over het orkest. Ook zullen de Maestro's interactie zoeken met het publiek.

 

De muziekcategorieën zijn als volgt ingedeeld:

  1. Filmmuziek - Algemeen populaire muziek bekend van topfilms
  2. Schlager- of Vastelaovesmuziek waarbij ook Méélse schlagers aan bod komen
  3. Böhmische of Egerländer muziek uit het repertoire van Die Heimat Kapelle

 

Alle Maestro's hebben gezorgd voor eigen gekozen gastmuzikanten zangers of zangeressen en sommige werken zelfs met een combo. Hierdoor wordt meezingen en swingen een waar feest voor jullie allemaal. Alle bewegingen van de Maestro's zijn natuurlijk live te bewonderen en ook te zien op een groot scherm zodat de mimiek en de bewegingen van de dirigent mooi zichtbaar zijn.

Een vakjury zullen met uiterste precisie de Maestro's beoordelen. De zaal wordt in stijl aangekleed om dit hoogwaardig event eer aan te doen. Beeld en geluid zullen perfect op elkaar afgestemd worden om vooral u te laten genieten van dit grootse spektakel. De presentatie is in handen van Loes Daniels die ons door deze avond zal leiden.

Kaarten worden verkocht in de voorverkoop bij het Oranje Hotel, D'n Binger en bij Bakkerij Kessels tegen de prijs van slechts €10,00 per stuk. Ook bestaat de mogelijkheid om kaarten te reserveren. Stuur dan een bericht naar . Mogelijk hebben we ook nog kaarten ter beschikking aan de dagkassa maar dat risico raden wij u niet aan.

De zaal gaat open om 19.00 uur en de avond start om 20.00 uur. Rond de klok van 23.00 uur hopen we de uitslag bekend te kunnen maken en kan de afterparty met DJ John Wijnen van start gaan in het Lindeboom Grandcafé van D'n Binger. Zorg dat u getuige bent van de eerste editie van De Méélse Maestro op 20 april a.s. in D'n Binger.

Véél plezier namens Die Heimat Kapelle

 

Contact gegevens


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 06-29 51 19 04
E:

Volg ons


Volg ons op Facebook

Proclaimer


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.