Die Heimat Kapelle uit Meijel staat garant voor een leuke en sfeervolle omlijsting van evenementen, markten, feesten en festivals.

Met een gevarieerd programma maken wij een goed stuk blaasmuziek maar ook ons populair programma wordt alom zeer gewaardeerd. De sfeer binnen de kapel is uniek. Sommige leden zijn al vanaf de oprichting “Heimater”. De samenstelling van onze kapel is net zo divers als het repertoire. Zo maken wij muziek voor en door jong en oud.

 

Historie

Eerste foto van Die Heimat Kapelle - 1969In het jaar 1969 klonken de eerste Heimatklanken.

Met de Neerkantse kermis 1969 werd het idee geboren om een blaaskapel op te richten. Her en der werden wat instrumenten bij elkaar gescharreld en de kapel was een feit. De kapel telde 13 leden en kreeg in eerste instantie de naam: “De Thuismuzikanten”. Het repertoire bestond veelal uit Duitse volksmuziek en daarom werd de naam al snel omgetoverd in “Die Heimat Kapelle”.

Hoogtepunten werden beleefd tijdens festivals en concoursen in binnen en buitenland. De fotoreportage geeft een leuk beeld van de geschiedenis van Die Heimat Kapelle.

 

Wij stellen aan u voor

 

De dirigent
Johan Theeuwen

De trompetten
Luke, Johan, Naud, Daan en Peter

De trombone
Roy

De bassen
Erik en Coy

Drums
Frits en Peter

De tuba's
Rob, Lins, Frits en Harald

De klarinetten
Lambert, Paul en Sven

Zang
Rob en Naud

Solisten
Rob, Johan en Luke

Presentatie
Frits

 

Contact gegevens


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 06-29 51 19 04
E:

Volg ons


Volg ons op Facebook

Proclaimer


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.