Repertoire

Ons repertoire is zeer divers. Onze “roots” liggen in de blaasmuziek, Tsjechische up-tempo polka’s, melodieuze Böhmische polka’s, een rustige Sousedska of Egerländer, een pittige mars of een vlotte potpourri.
Daarnaast bieden wij een bij de tijd programma van Limburgse, Nederlandse, Duitse en Engelse populaire muziek. Denk hierbij aan Jan Smit, Guus Meeuwis, Schintaler, Sjef Diederen, Udo Jurgens, Paul de Leeuw, Rob de Nijs etc. Onderstaande filmfragmenten geven een goede sfeerimpressie van ons optreden tijdens ons nieuwjaarstreffen in 2008 en het optreden tijdens het Internationaal blaaskapellenfestival in Beringe 2009.
Wilt u ons eens live beluisteren, dan zien wij u graag bij een van onze optreden.

Mocht u de filmpjes niet kunnen openen in Internet Explorer, dan adviseer ik u om Firefox te gebruiken. Anders kunt u ze ook rechtstreeks via Youtube bekijken. Zoek naar Heimat Kapelle.
Agenda


03-06-Herdenkingsoptreden Jacques Voorter
Optreden tijdens jaarlijkse muzikale herdenking na overlijden van Sjaak Voorter op buitenplaats Restaurant De Busjop te Heythuysen. Tijdstip van het optreden is nog niet precies bekend maar is tussen 13.00 en 16.00 uur.

13:00u - De Busjop Heythuysen


23-06-Blaasmuziek onder de toren
Optreden tijdens muziek onder De Toren te Panningen op het Raadhuisplein i.v.m. Cultuur in Peel en Maas. Optreden van 13.30 uur t/m 16.45 uur.

13.30u - Raadhuisplein Panningen